klanten

Eleonoor is mijn favoriete DTP-er!

“Eleonoor van BY-LEO heeft oa voor mij een prachtige folder gemaakt voor mijn expositie in Haarlem. Ik ben fotograaf dus nogal visueel ingesteld. Ik vond het heel prettig samenwerken met Eleonoor. Ik ben zelf niet handig met de computer dus ik vertelde haar hoe ik het graag zou willen zien. Eleonoor vertaalde dat naar een mooi resultaat. Ze gaf ook advies en dat heb ik als heel fijn ervaren. Ik noemde haar mijn favoriete DTP-er. En dat is ze nog steeds!

Ik kreeg ook veel complimenten over de folder, alle lof voor Eleonoor. Ze is erg professioneel, zeer georganiseerd, werkt hard, levert snel en is heel toegankelijk. Ik zal zeker met Eleonoor blijven werken en raad haar absoluut aan als je een DTP-er nodig hebt.”

Emilie

Emilie Art Photography

BY-LEO is een echte aanrader!

“Eleonoor heeft mij ontzettend goed geholpen met drukwerk maar ook met mijn digitale flyers. Ze is creatief, geordend, snel en komt haar afspraken na. Een aanrader voor al je DTP klussen!”

Brigitte

Pasta Papa

Fijne samenwerking.

“Het was erg fijn samenwerken, het ging snel en ze begreep goed wat we wilden. Ik hoefde niet alles uit te leggen, het ging eigenlijk vanzelf. Ontzettend fijn dus!
Het eerste wat Eleonoor gemaakt heeft, waren Kerstkaarten en we hebben ontzettend goede reacties gekregen van onze klanten! Ik heb inmiddels weer andere opdrachten bij haar neergelegd, dat zegt genoeg denk ik :-)”

Fleur

Stichting De Ster

Lovende woorden over onze nieuwe menukaart...

“Eleonoor van BY-LEO heeft o.a. voor ons de menukaart opnieuw vormgegeven.
Ik heb al 13 jaar lunchroom de Wachtkamer en vond dat mijn menukaart eens geupdate moest worden en een andere uitstraling moest hebben.
Daarbij ben ik niet zo handig met de computer en was het voor mij heel bewerkelijk om de menukaart aan te passen. Het bestand klopte niet en als computer nerd had ik geen idee hoe ik dit moest veranderen. Dat koste mij zoveel tijd!
Wat was en ben ik blij met Eleonoor! Ze pakte het meteen aan! Ze heeft eerst het hele bestand aangepast waardoor ik door één druk op de knop meteen iets kan veranderen.

Door haar creativiteit en inzicht past de menukaart nu veel beter bij mijn concept. Ik krijg complimenten van mijn gasten en doordat het overzichtelijk en duidelijk is lopen bepaalde gerechten veel beter. Ze heeft de tekst zo mooi kunnen integreren met het beeldmateriaal. Op elke bladzijde staat een mooie afbeelding van een gerecht waardoor deze meteen veel meer wordt besteld.

Door haar grote inlevingsvermogen en flexibiliteit kan ik snel schakelen en worden opdrachten op korte termijn gerealiseerd. Ook voor vragen tussendoor is Eleonoor altijd bereikbaar! Door haar creativiteit, inzicht, inlevingsvermogen en perfectionisme is het resultaat boven verwachting!

Ik zal haar dan ook aan iedereen van harte aanbevelen!”

Alexandra

Lunchroom De Wachtkamer

Prachtige flyers!

“Eleonoor heeft voor Yoga Innerwork een paar prachtige flyers gemaakt. Alleen al haar enthousiasme maakt dat het prettig samenwerken is. Ze vraagt goed door tijdens de briefing zodat we een gezamenlijk beeld creëren. Ze is snel met het aanleveren van de concepten en staat open voor feedback die ze goed vertaald naar de opdracht zodat het eindresultaat succesvol is. Dank je wel Eleonoor!”

Anita

Yoga Innerwork

klanten